Teavirág

A teakedvelő emberek rendkívüli módon kedvelik a különlegességeket. Igazi érdekes, igényes ajándéknak számítanak a teavirág különböző típusai, amelyek minőségi tealevelekből és különféle virágok szirmaiból vannak előállítva.

Ezeket a szépséges teákat a teahaz-ajandek.hu webshop polcairól szerezheti be, természetesen nemcsak ajándéknak, hanem saját részre is. A gazdag kínálatból megemlítjük a díszdobozban kapható Dupla boldogság változatot.

Ez úgy van összeállítva, hogy egy szív alakúra formázott teából két egyforma virág bontakozik ki, amelyeknek a szirmai sárga színűek, a középük pedig lila. Amennyiben hosszabb ideig szeretné csodálni a teavirág szépségét, akkor helyezze azt egy formás, lehetőleg átlátszó üvegedénybe és öntsön rá hideg vizet!

Tulajdonképpen a teavirág kultúrája körülbelül 20 évvel ezelőtt indult a hagyományosan nagy teatermelő országokból. Elkészítési módjáról minden információt megtudhat a weboldalról, valamint az összetevőit is megismerheti. A teavirág szép, finom. Vásárolja meg Ön is bátran!