A supinált gyerekcipő minőségi
A supinált gyerekcipő minőségi

A legtöbb ember számára a különleges és új technológiák nem ismertek, azonban, aki tényleg egészségesen szeretne élni, annak érdemes a hírek folyamatos követése. A supinált gyerekcipő minden lábra megfelelően illeszkedik, ezért a szülőnek egyébre nem kell figyelni, csak a lábbeli számozására.

Ezek a nagyszerű ortopéd cipők a magas lábfejjel rendelkezők számára is tökéletes modellek. A supinált gyerekcipő főleg kiskorban ajánlott, mivel kellő tartást biztosít a lábaknak, így a folyamatos fejlődés kiegyensúlyozottan fog történni. Ha az Ön gyermekénél az orvos saroktengely deformációt állapít meg, akkor érdemes ezt a típusú lábbelit megvenni, mivel általa korrigálható ez a rendellenesség.

A supinált gyerekcipő sarka belülről kifelé döntött, ez pedig annak köszönhető, hogy a lábbeli belső része 4-5 milliméterrel magasabb. Ezen technológia által, a boka nem tud befelé dőlni és így a bokaszalagnak esélye sem lesz megnyúlni. A supinált gyerekcipő megfelelő tartásban részesíti a lábat, ezért a saroktő csontjai is kiegyensúlyozottan fognak fejlődni.