A rod-pod kényelmesebbé teszi a horgászatot
A rod-pod kényelmesebbé teszi a horgászatot

Amikor elindulunk pecázni, első lépésben mindig el kell döntenünk, hogy hány darab bottal akarunk egyszerre a vízben lenni. Amennyiben nemcsak egy fix botot akarunk használni, hanem akár több tekerőset, nem árt beszerezni egy olyan praktikus eszközt, mint amilyen a rod-pod, hogy megkönnyítsük a dolgunkat.

Ez tulajdonképpen egy horgászbot tartó, ami leggyakrabban alumíniumvázból épül fel, a könnyű szállíthatóság érdekében. Teleszkópos lábakkal rendelkezik, ezért bármilyen terepen könnyedén felállítható. Az összeállítása nem igényel szaktudást, ezért kezdők is gyorsan és egyszerűen tudják használni, ha úgy érzik szükségük volna rá.

A tervezők gondoltak arra is, hogy kompatibilis legyen szinte bármilyen kapásjelzővel, arra az esetre, ha még kényelmesebbé szeretnénk tenni a horgászatot. Attól függően, hogy milyen méretben vásároljuk meg, akár három bot is feltehető a rod-pod állványra. Ez az eszköz nagyban megkönnyítheti a horgászatot, mert a botokat nem kell a kezünkben tartani és hála az elektromos kapásjelzőknek, bármilyen mozzanat esetén, azonnal értesülünk a kapás lehetőségéről.