A pulzusmérő óra pontos
A pulzusmérő óra pontos

A fejlett technológiának köszönhetően a különféle kütyük igazán nagy tudásnak örvendenek, hiszen az ezeket alkotó chipek és egyéb elemek mérete egyre csökken. A pulzusmérő óra is egy nagyszerű szerkezet, amely a különféle edzések során képes különféle adatokat rögzíteni.

Ha valaki rendszeresen szokott futni, akkor ezzel a szerkezettel egyszerűen követheti a mindennapi teljesítményét. A pulzusmérő óra az adatokat rögzíti, és ha telefonhoz van csatlakoztatva, akkor azokat továbbítja erre. Az okostelefonokon pedig különféle applikációk vannak, amelyek kielemeznek minden kapott adatot. Ezek a statisztikák hozzájárulhatnak a lépcsőzetes teljesítményfejlődéshez is.

A pulzusmérő óra rögzíti, hogy használója mekkora távolságot tett meg, mennyi idő alatt, továbbá azt is elég pontosan meghatározza, hogy hány kalóriát égetett el, és természetesen a szívritmust is figyeli. Ezeknek a fantasztikus eszközöknek az ára igazán kedvező, hiszen a Smart&Digital webáruházában már 18 490 forinttól meg lehet vásárolni.