Manapság már szinte mindenhol reklámokat látunk. Ha kimegyünk az utcára, akkor mindenhol plakátok vannak, még a buszok, autók oldalain is. Nincs ez másképp az internetes felületeken sem. Az úgynevezett szóróajándékok is nagy népszerűségnek örvendenek, amelyek közül talán a papírtáska a leghasznosabb ötlet.

Gondoljunk csak bele, hogy mit tesznek az emberek szinte napi rendszerességgel? Elmennek vásárolni, amihez nyilván kell nekik egy táska, amibe pakolnak majd a pénztárnál. Így, ha papírtáskára nyomtatjuk a logónkat akkor nemcsak mi, hanem a pénztáros is látni fogja és még rengeteg ember, amíg esetleg tömegközlekedéssel hazajutunk. Az is lényeges, hogy ezt az emberek nem fogják direkt reklámnak venni.

Természetesen azért is szerezhetünk egy plusz pontot, mert nagy figyelmet fordítunk a környezetünkre azáltal, hogy a papírtáska teljes mértékben újrahasznosítható. Így azt a réteget is megnyerjük magunknak, akik nagy figyelmet fordítanak arra, hogy védjék a környezetet. Ezt egy golyóstollal vagy egy kulaccsal nem mindig érhetjük el.