Babzsák oviba
Babzsák oviba

Az óvodai csoportszobákba általában többféle tevékenységi központot alakítanak ki annak érdekében, hogy a gyermekek tartalmasan tölthessék el a napjukat. Az egyik ilyen lehet, ahol „családosat” játszhatnak.

Ide egy garnitúra babzsák oviba való elhelyezése ideális ötlet, hiszen általuk egy mini családi ház belső berendezése imitálható. A kicsik imádnak a babzsákokkal játszani, hiszen könnyen rendezgethetik a teret aszerint, hogy miként képzelik el azt.

Ezek a zsákok jóval kisebb méretűek az átlagosnál, így illeszkedik a csemetékhez, illetve nem foglalnak túlzottan nagy helyet, még akkor sem, ha több van belőlük. A tökéletes babzsák oviba strapabíró anyagból készül, hiszen nemcsak ülőhelyként szolgál. A lurkók ugyanis imádják másra is használni a tárgyakat,

mint az eredeti funkciójuk, főleg akkor, ha az alakjuk változik. Lehet belőlük asztal, heverő, labda és még ki tudja mi minden! Praktikus lehet az olyan babzsák oviba, amelyiknek külső huzatja levehető, így könnyedén tisztántartható, akár több éven keresztül is.