Homeopátiás szerek
Homeopátiás szerek

Sokan nem is tudják, hogy testünk az információt is felismeri, akkor is, ha maga a hatóanyag nincs jelen. Ezen alapul a homeopátiás szerek gyakorlata és elmélete. Ezek a szerek ugyanis arra késztetik a szervezetünket és az állatok szervezetét is, hogy reagáljon a kapott információra, ezzel kidolgozza magából a különféle egészségügyi problémákat.

A legtöbbeknél működik ez a módszer, és nagyon sokan részesítik előnyben az ipari gyógyszerekkel szemben. Hogy meddig tűrik ezt a gyógyszergyártók, azt nem lehet tudni, mivel a tengerentúlról már olyan hírek érkeznek, hogy ki kell vonni őket a forgalomból.

Reméljük, mi itt Európában még sokáig élvezhetjük a homeopátiás szerek áldásos hatását. A szerek szedésének vannak szabályai, pl. az, hogy kerülni kell a mentolos készítményeket.

Ezért webáruházunkban olyan fogkrém is kapható a homeopátiás szerek oldalon, amelyik nem tartalmaz mentolt. A nyelv alatt kell elszopogatni a golyócskákat. Előtte és utána minimum fél órán keresztül semmi sem lehet a szánkban.