felszamolasmenete
Felszámolás törvény

Nagyon kellemetlen, ha egy rég dédelgetett álmunk kudarcba fullad, de ha már bekövetkezett a baj és a cég fizetésképtelenné vált, az adósságok pedig felhalmozódtak, akkor körültekintően kell eljárni a lezárással is, mert különben még több bajt okozhatunk magunknak.

A felszámolás törvény nem megfelelő ismerete számos problémát okozhat. Amennyiben úgy érezzük, nem vagyunk kellően tisztában a szabályokkal, illetve az olvasottak nem tűnnek elegendő információnak, akkor ajánlott szakértő segítségét kérni.

Egy hozzáértő el tudja mondani Önnek, hogy pontosan mi az eljárás, milyen lépéseket kell megtenni, mikor, mi a teendő és milyen sorrendben. Sőt, amennyiben rábízza az ügyet, sok mindent el is intézhet Ön helyett, így a helyzetet nem kell még tetézze végtelenségbe nyúló bürokráciával is.

A felszámolás törvény pontos értelmezéséhez szakmai tudásra és tapasztalatra van szükség. Amennyiben teheti és ha már ebbe a szituációba került, akkor kérjen segítséget, hogy zökkenőmentesen zajlódhasson le a dolog!