Az otthonunk falai időről-időre különböző hatásoknak vannak kitéve, amik bizony nyomot is hagynak az eredetileg makulátlan tisztasággal tündöklő felületen. Ilyenkor jön szóba a lakásfestés, amit a mai praktikus és rendkívül könnyen alkalmazható falfestékeknek hála, akár mi magunk is könnyedén véghez vihetünk.

A Dulux EasyCare termékcsalád használata garantálja a hosszú ideig tiszta és foltmentes végeredményt. Az egyedi összetételéből adódóan víztaszító tulajdonsággal bír, ami megkönnyíti a festett felület későbbi kezelését, tisztítását. A Dulux EasyCare beltéri falfesték használatával a falfelület a többszöri súrolás, lemosás ellenére sem veszít a színének élénkségéből, ragyogásából.

A megfelelő előkészítés után a festék ecsettel vagy hengerrel könnyedén felvihető, a második réteg előtt azonban ajánlott a 2-4 óra száradási idő kivárása. A nagy kopásállósággal rendelkező Dulux EasyCare beltéri falfesték változatos színpalettájának köszönhetően, bármely helyiségben ragyogó, élénk és hosszú ideig ellenálló falfelület hozható létre.