CSOK támogatás
CSOK támogatás

Hozzá nem értőknek a jogszabályi megfogalmazások megértése sokszor gondot okoz, ezért a legtöbb esetben pont azok nem tudják felmérni az új szabályok, illetve a módosítások súlyát, akikre ezek vonatkoznának. Nincs ez másképp a CSOK esetében sem, így sokan azért maradnak le erről az egyedülálló lehetőségről, mert nem is tudják, hogy mi ez és miként lehetne igénybe venni.

Azonban, ha ellátogat a jelzalog.com weboldalra, akkor egyszerű és közérthető megfogalmazásban olvashatja el a CSOK rejtette különböző lehetőségeket és ismerkedhet meg például a 2016-os változásokkal.

Részletesen tájékozódhat az új vagy használt lakás vásárlásra,valamint az építésre és a bővítésre igényelhető CSOK támogatás feltételeiről, továbbá az online kalkulátor segítségével, pontos összegekről is informálódhat, amennyiben néhány kérdést megválaszol a terveivel és a jelenlegi anyagi meg családi helyzetével kapcsolatosan. Sőt, amennyiben a családban 3 gyermek is van, akkor érdemes elmerülni a 10+10 CSOK részleteiben is, ami kimondottan nagycsaládosok számára nyújt remek alternatívát.