Bridgestone téli gumi
Bridgestone téli gumi

Valószínűleg minden autóalkatrész és gumigyártó cég arra törekszik, hogy a legjobb terméket dobja a piacra, ezáltal pedig, minél több vásárlót szerezzen. Ezek a berendezések, alkatrészek és felszerelések viszont az év minden napján tökéletesen kell működjenek, mint például a Bridgestone téli gumi, amit azért fejlesztettek ki, hogy télen is zavartalan legyen a vezetés.

A Bridgestone téli gumi biztonságos vezetést nyújt a csúszós utakon, viszont ez nem azt jelenti, hogy a vezetés ugyanolyan lesz, mint nyáron. A nyári és téli vezetés között sok különbség van, amit ajánlott figyelembe venni, mert a balesetveszély télen fokozottabb. A gyártó rengeteget teszteli az abroncsait azért, hogy azok tökéletesen működjenek minden helyzetben és ne hagyják cserben az autóvezetőt.

A teszteket számítógépen és élőben, gépjárműn is elvégzik. A Bridgstone téli gumi természetesen téli körülmények között lesz tesztelve, amikor több extrémebb akadálynak is kiteszik. Csakis azok az abroncsok jelenhetnek meg az üzletekben, amelyek átmentek ezeken a teszteken.