A bérkalkulátor segít a tájékozódásban

Újabb gyermek érkezik a családba vagy ikrei születnek? Akkor az öröme csak fokozódik, ha fellép a www.berkalkulator-aktualis.hu weboldalra. Hogy miért?

Egyszerűen azért, mert a bérkalkulátor segítségével kiszámolhatja, hogy a gyerekek születése esetén hány szabadnap jár Önnek, sőt, azt is, hogy a gyermekes családok mennyi adókedvezményben részesülnek. Talán nem hallotta még, de Magyarország kormánya 2014 végén eldöntötte, hogy 4 év leforgása alatt megduplázza a kétgyermekes családok adókedvezményét, vagyis míg 2014-ben 10 ezer Ft volt, addig 2019-ben ez az összeg már 20 ezer Ft lesz. Ezt a kedvezményt nem egyszerre kívánja bevezetni, hanem négy egyenlő lépésben, vagyis minden évben 2500 Ft emelkedés lesz tapasztalható.

Ennek következtében, a családoknak minden évben újra kell számolniuk a bérüket, hiszen kevesebb adót kell fizetniük, így több pénz kerül a zsebükbe. A bérkalkulátor ennek kiszámolásában nyújt segítséget, hiszen percek alatt kiadja azokat az információkat, amelyekre szükségünk van.