3D puzzle
3D puzzle

Kirakóval tölteni az időt szinte mindenki szeret. Nemcsak felnőtteknek, hanem gyermekeknek is ajánlott a használata. Sok mindent fejleszt ez a játék, többek között a térlátást és a vizualitást. A jatekgyerekeknek.hu honlapon rengeteg kirakós vásárolható, közöttük van a 3D puzzle is.

500 darabos kirakós játékok már 3000 Forintért megvásárolhatóak. A kirakós akár egy családi esemény is lehet, így a szülők és a gyermekek együtt oldják meg a nagyobb feladatoknak. Az 1000-2000 darabos puzzle elkészítése azért nehéz munka, mivel türelmet és időt igényel, azonban ha a szülők segítenek a kicsiknek, könnyedén meg lehet csinálni.

A jatekgyerekenek.hu oldaláról 3D puzzle rendelése esetén, pár nap alatt kiszállítja a futárszolgálat. Karácsonyra, szülinapra kiváló ajándék lehet a csemetéknek. Kislányos és fiús változatok is kaphatóak, így akár babás vagy focis témában is lehet vásárolni. A 3D puzzle élményekben sokkal gazdagabb, mint a hagyományos változat, ezért sok gyermek jobban szeret vele foglalkozni. A modern LEGO figurák is ehhez hasonlóak.