Alakformáló bugyi

Egyre divatosabbak azok az alsóneműk, amelyek nem csupán kényelmesek, légáteresztőek és szexik, hanem segítenek az alakformálásban is. A karcsúsító, alakformáló bugyi észrevétlenül szolgálja a viselőjét, ezért sportolás közben úgy érezheti magát a hölgy, mintha nem is lenne rajta alsónemű. A kocogás, futás vagy bármilyen intenzívebb testmozgási forma jóval lazább és kényelmesebb lesz majd. Az alakformáló bugyi kiválasztásánál persze fontos előre meghatározni, hogy milyen területet akar formázni a hölgy.

A karcsúsító alsó például a kényes csípő és fenék részen formáz és lapít. Ez hétköznapi viseletre teljes mértékben megfelel majd, minden téren. Emellett ott van még a száras alakformáló bugyi, ami képes a comb felső részét is feszessé tenni. Nem szabad megfeledkezni a karcsúsító fűzőről sem, amelyik alkalmi ruhák alá illik. Ez intenzíven leszorítja a hasat, és ennek köszönhetően karcsúbb derekat varázsol. Végezetül pedig ott van az alakformáló body, ami merevítő vagy merevítő nélküli mellkosarakkal is rendelkezhet. Ezáltal az a teljes női felsőtest formázásán túl, melltartó funkciót is ellát.

Az alakformáló bugyi azért fog sokaknak beválni, mert ez bármikor jó szolgálatot tehet, akár átlagos vagy molett hölgyekről van szó. Nagyon kedvelt a push up bugyi is, ami szintén megvásárolható az adora.hu boltban. Ezek sokban hasonlítanak a karcsúsító modellekhez, hiszen ezek is csodákra képesek, amikor a nő szeretne feszesebben, fittebben kinézni az alkalmi ruhájában. A push up bugyi akkor kétségtelenül a jó választást jelenti, amikor a hölgy azt akarja, hogy a hasa egy picit laposabbnak tűnjön.

A tervezők gyakran mondogatják, hogy nem kell ahhoz molett legyen senki sem, hogy jól tudja használni az ilyen alsóneműket. Kétség sem fér hozzá, hogy vékony testalkaton is van létjogosultságuk ezeknek a formázó alsó ruházatoknak. A push up bugyi sikere annak tudható be, hogy ez teljesen észrevétlenül segít emelni a feneket, leszorítani a csípőt és összetartani a combokat. A push up bugyi megvehető alacsonyabb és magasabb derekú változatban egyaránt, ezért az ideális fajtát könnyű megtalálni.

Print Friendly, PDF & Email