A márka 1965-ben alakult meg és napjainkban több, mint 70 országban kaphatóak a termékei. A Tommee Tippee cumisüveg sokféle kiszerelésben, variációban és színben vásárolható meg. Az Advanced Anti-colic változata a hasfájós piciknek kifejezetten ajánlott. Meg kell említeni, hogy 3 részből áll, sajátos szerkezetének köszönhetően felel a megfelelő levegőelvezetésért az etetés során.

Az elvezető csövön keresztül, a buborékok az üveg aljába kerülnek. A cső aljában egyébként felfedezhető egy csillag alakú szelep, ami meggátolja azt, hogy a tej, a tea, a víz visszakerülhessen a vezetékbe. A Tommee Tippee cumisüveg felületén hőérzékelő csík figyelhető meg.

A vonal megmutatja, hogy az étel vagy az ital hőmérséklete milyen. A kék szín azt jelzi, hogy kicsit hideg, a rózsaszín azt, hogy túl forró, ha lila árnyalat jelenik meg, akkor tökéletes. A termék tisztítása nagyon egyszerű. A művelethez elegendő egy kis kefét alkalmazni. A Tommee Tippee cumisüveg egyébként mosogatógépben is tisztítható és sterilizálható.