Köztudott, hogy a férfiak már évszázadok óta hódolnak az olyan szerencsejátékoknak, mint a póker, a Black Jack és a kockázás, na meg persze az italozástól sem riadnak vissza. Ezek alapján a Részeges Orosz Rulett remek születésnapi ajándék férfiaknak. Hiszen minden megvan benne, ami egy haveri körben eltöltött estéhez szükséges.

Tulajdonképpen a hagyományos rulett neve a francia roulette szóból ered, aminek a jelentése kicsi kerék. A játék lényege roppant egyszerű. Az úgynevezett krupié (játékvezető) megpörgeti a kereket, amin különféle színnel jelölt számok találhatóak. Majd a golyót bedobja a tárcsára, annak ellentétesen a forgási irányával, majd az a szám nyer, ahol a kerék megállásakor a golyó található.

Természetesen még a műveletek előtt meg kell tenni a téteket a számokra és a színekre. Az italozós játék is ezt veszi alapul. Mindenkinek azt az italt kell elfogyasztania, a kerék szélén található poharakból, amire fogadott és kipörgeti azt. Ez a születésnapi ajándék férfiaknak garantáltan emlékezetes lesz.