Nagyon nem mindegy, hogy milyen játékokkal kötjük le a kicsik figyelmét. Szülőként tudjuk, hogy fontos a gyerekek tudatosságának a fejlesztése, hiszen megeshet, hogy felnőve egyedül csak magukra számíthatnak és mindarra, amire az élet addig tanította őket. Ne higgyük, hogy csak az iskolai tananyagok magolása jelenthet értéket, mert a fa építőkocka rendszeres alkalmazása is sok agysejtet megmozgat. Fejleszti a kreativitást, emlékező készséget, logikát, szín- és szépérzéket.

A fizikai törvényszerűségek alapjai sajátíthatóak el az alkalmazása során. Ha nem akarunk korlátot szabni a picinek, akkor érdemes minél több fa építőkocka elemet beszerezni, hogy maximálisan kiteljesedjen az alkotás utáni vágy ilyen formában.

Órákra köti le a lurkókat ez a játéktípus, miközben ösztönzi őket arra, hogy újdonságokat alkossanak. A teremtés élményének megélését adhatjuk oda. A fa építőkocka egyszerűen beszerezhető, csak tudni kell merre található. Már online is megrendelhetjük és rövid időn belül házhoz érkezik. Nyissuk meg ezért a vesszoparipa.hu weboldalt!