Szexi jelmez
Szexi jelmez

A harisnyakötő megjelenésének története a régmúltban gyökerezik és teljes egészében a franciáknak tulajdonítható. A ruhásszekrény szerves részeként használták, hiszen egyetlen nő sem tudta elképzelni az életét a legényfogó nélkül. A francia harisnyák nem voltak túl szorosak, ellenben a mai modern darabokkal, ami egy apró trükknek köszönhető és ez nem más, mint a szilikon csík. Ezért a francia divat követőinek sürgős szükségük volt a legényfogóra, erre a pikáns kiegészítőre, ami nélkül nem létezhet esküvő manapság.

Így az apró, csipkével, gyöngyökkel, szalagokkal, virágokkal és egyéb különféle részletekkel díszített menyasszonyi harisnyakötő elvesztette eredeti jelentését és viselete teljesen új értelmet nyert. Napjainkban a legényfogó szerepe, hogy a vőlegény részére fenntartott ara pikantériáját hangsúlyozza. Ahhoz viszont, hogy ne tegye tönkre a nagy pillanatot, egy ilyen tartozék vásárlásakor a lányoknak figyelmet kell fordítaniuk a megfelelő rögzítésre, nevezetesen a rugalmas szalagra, ami helyén tartja a harisnyakötőt. Sok nő törekszik arra, hogy feldobja az unalmas házaséletét. Egyik legjobb módja ennek egy szexi jelmez hozzáadása az átlagos fehérneműkhöz. Hogyan válasszuk ki a nekünk megfelelő kosztümöt? Amennyiben csak a ruhadarab méretében vagyunk biztosak, akkor azzal valószínűleg nem sokra megyünk majd. A hasonló dolgok megvásárlásánál figyelembe kell venni a megjelenés típusát, valamint el kell dönteni, hogy milyen képet szeretnénk alkotni magunkról.

Egy szexi jelmeznek elsősorban természetesen saját magunknak kell tetszenie és hangsúlyoznia kell az alkatunk összes előnyét, no meg palástolnia annak hiányosságait. Szükséges továbbá, hogy az kényelmes is legyen és könnyen hozzá tudjunk szokni a megjelenéshez, amit az összeállítás sugall. A legoptimálisabb az lenne, ha figyelembe vennénk a partner kívánságait és ízlését is, a végleges döntés meghozatala előtt. Természetesen, hogy a szexi jelmez meglepetése teljes lehessen, hűtsön be egy üveg bort, gyújtson gyertyákat és garantáltan nagyszerűen fogják érezni magukat!