Segítünk a pályázatok világában!
Segítünk a pályázatok világában!

Kutatók kimutatták, hogy az elmúlt 20-30 évben jelentős százalékkal megnőtt az iskolai kötelező tananyagnak a mértéke, szerteágazóbb lett, egyre inkább bővül azoknak az információknak az összessége, amelyeket el kell sajátítani a kötelező tanévekben. Ha megnézzük a különböző tudományágakat, akkor ez tulajdonképpen érthető, hiszen egyre nagyobb részét ismerjük meg a minket körülvevő világnak, illetve a fejlődés is szinte napi szintűnek mondható.

Természetesen a tanulásra szánható idő is korlátozott és a diákok terhelhetősége is, így a legnagyobb szorgalom mellett sem lehet minden szükséges tudást elsajátítani az iskolai padokból való kikerülésig. Éppen ezért, számtalan területen vannak olyan cégek, amelyek alapos felkészültségükkel igyekeznek az adott témában felmerülő kérdésekben, problémákban segíteni a hozzájuk fordulóknak. A különböző magyarországi illetve az EU pályázatok hatalmas lehetőségeket jelentenek mind a vállalkozásoknak, mind a magánszemélyeknek, azonban olykor nem egyszerű eligazodni ezeknek a világában. Már az is sok figyelmet és tájékozottságot igényel, hogy megtalálja mindenki azt a pályázati lehetőséget, amelyik számára a leginkább megfelelő, magához a pályázáshoz pedig számtalan iratot, dokumentumot be kell nyújtani, amelyek között eligazodni szintén nem a legkönnyebb. A Forráscentrum Kft. azért alakult, hogy ezekben a kérdésekben hatékony segítséget nyújtson azoknak, akik a pályázási lehetőséggel szeretnének élni.

A regisztrálók díjmentesen vehetik igénybe a pályázatfigyelő szolgáltatást, vagyis a cég értesíti az ügyfeleit minden olyan pályázat-kiírásról, ami az esetükben releváns lehet. Amennyibe igény van rá, a cég vállalja a benyújtandó dokumentumok előkészítését, beadását, de akár a további lépésekben, a szerződés megkötésében, a projekt lebonyolításában, az elszámolások, beszámolók elkészítésében is ügyfelei rendelkezésére áll. Jelentős előny az is, hogy ez a pályázatíró cég Budapesten található, ami rendkívül megkönnyíti a fővárosban élőknek a kommunikációt, közös munkát.