A festékek világa eszméletlenül nagy. A szobafestékektől kezdve, a különféle lazúrfestékekig temérdek variációból lehet válogatni. A legtöbbjük még a fémre, fára is használható, de természetesen sok más anyagú felületre is meg lehet találni a megfelelőt. A Trinát zománcfesték messzemenően jó minőséget ad a felhasználójának.

Oldószerrel hígítható, ha kell. Fel lehet kenni fára, fémre egyaránt, így remek fedőréteget nyújt a kapuknak, padoknak, korlátoknak. A Trinát zománcfesték a csöveket is remekül lefedi, így meggátolhatja annak rozsdásodását. A felhasználás valóban széleskörű és ha eddig attól tartott, hogy nem lesz eléggé időtálló, akkor megnyugodhat.

A zománcozott, magasfényű vagy matt festék évekig tartósan a lekezelt felületen marad. A gyors száradási időnek köszönhetően, a Trinát zománcfesték néhány óra leforgása alatt keménnyé válik, nem ragad bele sem por, sem rovar, de még a véletlenszerű balesetek is elkerülhetőek, amikor rutinból hozzáér az ember. Fehér és színes egyaránt rendelhető, oldalunkon pedig megleli a különféle változatokat.