Gyerek kerékpár

A kellemes idő beköszöntésével egyre többen mennek ki a szabadba kicsit mozogni. Nemcsak a felnőttek, de a kicsik is bringázhatnak egy jót a friss levegőn, persze akkor, ha van mivel. Amennyiben még nem szántunk időt arra, hogy a csöppségnek vásároljunk egy méretben ideális gyerek kerékpár modellt, akkor ennek eljött az ideje! Amint a lurkók lábra tudnak állni, már lassan kezdhetjük is rászoktatni őket a kerekezésre. Eleinte ez történjen lábbal hajtható kivitelben, de amint ezt kinövik, már jöhet a pedálos változat. A gyerek kerékpár segít a fejlődésben minden tekintetben.

Edzi az izmokat, fejleszti a reflexeket és nagy sikerérzetet ad, amikor már pótkerék vagy teljes segítség nélkül is megy a dolog. Már tudjuk mik az előnyei, így csak az marad hátra, hogy kiválasszuk az ideális gyerek kerékpár típust. Szerencsére elég nagy a paletta, így ráérünk keresgélni. Ne az árak legyenek előtérbe helyezve, hanem a minőség! Nem mindegy ugyanis, hogy a gyerek kerékpár néhány hét vagy hónap alatt tönkremegy, esetleg azt a következő generáció is használhatja bátran.

Döntsünk okosan és akkor nem fogunk csalódni! Na de egyúttal mi is kinézhetünk magunknak egy agyváltós kerékpár típust. Ennek elég sok előnye van, a hagyományosnak mondható láncváltóssal szemben. Először is nem kell félnünk attól, hogy becsípődik a nadrágunk. Az agyváltós kerékpár esetében a lánc megnyúlása sem olyan gyakori jelenség és álló helyzetben is válthatunk vele, ami nagy előny, ha gyakran járunk dombokon. Amint sikerül megrendelni a tökéletes bringát, már nézhetjük is ki, hogy merre fogunk indulni túrázni egyet.

Válaszunk kezdetben olyan terepet, amivel a lurkó is gond nélkül megbirkózik, mert így az egész család együtt tekerhet az egészség jegyében! Az agyváltós kerékpár több méterben kapható, remek áron az agardikerekpar.hu oldalon. Teremtsük meg a lehetőséget, hogy a család minden tagja biciklire pattanjon! Tartsuk magunkat kondiban és neveljük a következő generációt is a mozgás szeretetére, mert ezzel csak jót tehetünk velük!