Lépcsőjáró

Akik rendszeresen foglalkoznak különféle árucikkek szállításával, jól tudják, hogy mennyire sokat jelent egy olyan szerkezet, ami leveszi a vállukról a terhek jelentős részét. Nem véletlen lett felkapott a lépcsőjáró, ugyanis ezzel hihetetlenül sok időt és energiát lehet megspórolni.

Amikor emeletre kell felvinni több rekesz italt vagy valamilyen dobozokat, akkor általában 2 lehetőség áll a rendelkezésünkre. Az egyik, hogy szó szerint kézbe vesszük a dolgokat és nekifeszülve egyesével cipeljük a cuccot vagy segítségül hívjuk a lépcsőjáró molnárkocsit. A kifejezetten nehéz körülményekre tervezett rendszer könnyedén veszi az akadályokat.

Egyszerre képes 300 kilogrammot is elvinni, de azt mindenképpen rögzítsük megfelelően. A kisebb-nagyobb lépcsőfokok nem jelentenek számára kihívást. A sima talajon szintén remekül elboldogul. A lépcsőjáró beszerzése egyszerűen megoldható, ha a raktarprofishop.hu oldalt felkeressük. Itt több típus közül válogathatunk, így megtaláljuk azt a kivitelt, ami biztosan elnyeri a tetszésünket.