Homlokcsakra meditáció

Aggodalomra adhat okot, ha mostanában erőtlennek érzi magát és semmihez sincs kedve. Ilyenkor elképzelhető, hogy a csakrákkal van valamilyen probléma. Az állapota remélhetőleg jobbra fordul, ha a homlokcsakra meditáció az élete állandó részévé válik. Így alkalma nyílik eltávolítani a testében ragadt negatív energiákat. Lehet, hogy ennek köszönhetően nem fog olyan gyakran fájni a feje.

Kedvező esetben elfelejtheti a kisebb látászavarokat és a nátha sem fogja annyira gyakran kínozni. A homlokcsakra meditáció remek hatással lesz Önre, amennyiben meg akarja találni az életfeladatát. Kiélesedik a hatodik érzéke és az intuíciója. Valószínűleg többet fog nevetni és mások kevésbé lesznek képesek befolyásolni a hangulatát. A homlokcsakra meditáció akkor is remek választás, ha nagyobb felelősséget akar vállalni önmagáért.

A munkahelyén a koncentrálás sem fog annyira nehezére esni, ezért keresse fel Lengyel Krisztát, aki készséggel megtanítja Önnek ezt a gyakorlatot! A személyes találkozás abban az esetben is kedvezőnek bizonyul majd, ha inkább a testét szeretné edzeni. A Nording Walking technika nem annyira egyszerű, mint ahogyan azt sokan gondolják, ezért mindenképpen jól jön egy tanár segítsége. Az első kurzuson megtörténik az alaptechnikák elsajátítása. Ezt követően gyakorlásra is sor kerül a kisebb lankákon.

A későbbiekben már a magasabb hegyeken is kipróbálható a Nording Walking technika. Természetesen szükség lesz többféle bot kipróbálására, mielőtt megtalálja a legjobbat. Az oktató több tanácsot is fog adni a ruházatra nézve. Az óra végén egy olyan jegyzetet fog kapni, ami tartalmazza a legfontosabb információkat a Nording Walking technikára vonatkozóan. Ezt a sportot egyébként egyénileg és csoportban is űzheti, az alapok megtanulását követően. A teste is hálás lesz azért, ha rendszeresen kimozdul. Ennél már csak az lenne az előnyösebb, ha a sportolás után meditálna egy nagyot, hiszen így az elméje is feltöltődhetne energiával. Kérjen minél hamarabb segítséget, hogy jobb formába kerülhessen!