Napjainkban egy szemműtét már nem jár annyi kockázattal, mint régen. A speciális műszerekkel végzett beavatkozások nagyon biztonságosak és hatékonyak. Érdemes ránézni a Budai Szemészeti Központ árlistájára. Nemzetközileg is elismert szakemberekkel rendelkezik a klinika. A komplex vizsgálatok elvégzése után, a lehető legjobb megoldást ajánlják a beteg problémájára. Több ezer műtétet hajtottak végre az évek során. Rengeteg ember értékeli pozitívan azt a munkát, amit itt végeznek. Szakmai tudásuk elismert. Ingyenes tájékoztatót is lehet igényelni, amiben információt kaphat a szemészeti kezelésekről.

Az árak változóak, attól függ kinek milyen kezelésre van szüksége. Időpont foglalás után az első lépés a vizsgálatok elvégzése. Ezeknek az árai eltérőek. Egy látótér és teljes szemészeti vizsgálat 35 000 Ft, a szakorvosi leletkonzultáció 25 000 Ft, szemüveg felírás 25 000 Ft, szövettani vizsgálat 20 000 Ft és receptírás 2 000 Ft. Miután megvan az eredmény, a szakorvos javaslata alapján kerül sor a kezelésre vagy műtétre.

A lézeres műtétek árai is különbözőek, az egylézeres lebenyes eljárás 420 000 Ft, a kétlézeres lebenyes pedig 570 000 Ft, az érintésmentes felszíni kezelés 380 000 Ft, míg a hagyományos egylézeres felszíni 296 000 Ft. Ezek mindkét szemre érvényesek. Tudni kell, hogy az ár tartalmazza az 1 éven keresztül történő kontrollvizsgálatokat. Minden lézeres műtétre 5 év garanciát vállalnak.

Akik nem tudják egyben kifizetni az összeget, részletfizetéssel megtehetik. Külföldi páciensek is igénybe veszik a Budai Szemészeti Központ gyógykezeléseit, nekik kedvezményes szálláslehetőséget biztosítanak a klinika közelében. Jó hírrel szolgálnak azoknak, akik egészségpénztári kártyával szeretnének fizetni, ugyanis adóvisszatérítésben részesülnek. A lézeres műtéteken átesett betegek arról számolnak be, hogy a beavatkozás szinte fájdalommentes, nem kell hordaniuk szemüveget és a látásuk kiváló. Több sportoló is megszabadult a szemüvegtől és a műtétnek köszönhetően aktívabb életet tud élni.