Olajag otthonok

Az idősebb emberek gyakran keresnek fel ilyen intézményeket. Kapcsolat az Olajag otthonokhoz sok embert köt. Ezek a létesítmények már több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és a bennük dolgozó szakemberek egytől-egyig elhivatottak a munkájuk felé. Ha valaki a nyugdíjas éveit biztonságban, illetve nyugalomban szeretné tölteni, akkor látogasson el az egyik ilyen helyre!

Nemcsak az önállóságát őrizheti meg, de egy remek közösség tagjává válhat. A munkások szakértelmének köszönhetően, a memóriazavarral, a demencia vagy az Alzheimer kórral küzdő betegeket is szívesen látják. Ezek az emberek állandó felügyeletet kapnak az állapotuk miatt.

Akár a házaspárok is helyet kaphatnak az intézményekben, ahol nyugalomban tölthetik a mindennapjaikat, méghozzá kedves, kényelmes környezetben. A létesítmények fontosnak tartják a családi viszonyokat, valamint a közösségen belül kialakult barátságok ápolását. Kapcsolat az Olajag otthonokhoz a fiatalabb korosztály oldaláról is jelen van. A lakók és a kicsik közös élményeket élnek át együtt.