Moyra körömlakk

A szürke téli napokba jó lenne bevinni egy kis fényt és színt. Hogy ez nem nagyon lehetséges? Dehogynem! Elég hozzá pár káprázatos színben pompázó Moyra körömlakk. Körömlakkot bárhonnan lehet vásárolni, hiszen bármilyen vegyesboltban található. De vajon biztosak vagyunk abban, hogy mindegyik különleges csillogású, kitűnő minőségű, jól terül?

Mert a Moyra márkájúakra ez mind vonatkozik. Hiába vásárolunk olyat, amelyik elsőre mutatósnak hat, viszont pár nap után lepattogzik, elveszíti a ragyogását. A Moyra körömlakk minden téren az egyik legjobb a piacon. Egyrészt, mert nagyon sokoldalú és változatos, másrészt pedig azért, mert a minőség terén mindig a legjobbra törekszik.

A termékpalettáján sok szín, különleges felület megtalálható, ahogy a kifejezetten gyermekeknek készült Moyra körömlakk is. Ezekkel olyan speciális felületeket készíthetünk, amilyeneket eddig csak a különleges zselék és díszítők együttesével lehetett. Próbálja ki, például válasszon a jeget és hókristályt idéző változatok közül!