Nemcsak a testnek, hanem a léleknek is szüksége van feltöltődésre. Az ezoterikus TV műsorban sokszor lehet hallani a küldöm az energiát kifejezést. A dolog teljesen hihetetlen, hiszen a gyógyításra szoruló személy fizikailag nincs jelen. A legtöbb esetben olyan embereknek kell segítséget nyújtani, akik teljesen idegenek és ismeretlen helyen tartózkodnak. A reiki pozitív hatásainak a közvetítése rendkívül sikeres.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy kell hinni benne? A pszichés és a fizikai eredetű problémák minden embernél kezelhetőek. Küldöm az energiát szókapcsolat pozitívan hat a lélekre. A technika rendkívül gyors és hatékony, ami igencsak meglepő dolog.

Távkezelés adható műtéti beavatkozás esetén, a fizikai közérzet javítására és fenntartására, valamint a mindennapi problémák könnyebb megoldására. Nyilvánvaló, hogy a személyes terápia sokkal eredményesebb. Ha segítségre van szüksége, akkor mihamarabb vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel! Küldöm az energiát kifejezés által a mester nyugtató hatást gyakorol minden páciensre.