kitesurf oktatás
Kitesurf oktatás

Idén valami izgalmasra vágyik és nemcsak napozni, fürdőzni szeretne, illetve a gasztronómia világában kalandozni a nyaralás alkalmával? Akkor dobja fel a vakációzást a kitesurf oktatás révén! Ez egy nagyon érdekes sport, amihez szörfdeszkára és egy óriási sárkányrepülőre is szükség van. Jól hangzik?

Keresse fel a kiteexpedition.com weboldalt és jelezze az üzemeltetők felé, hogy szeretne a kitesurf oktatás résztvevője lenni! Választhat, hogy itthon, Magyarországon próbálná ki a sárkányszörfözést, vagy valamilyen egzotikus helyszínen, ahová kimondottan a Kite Expedition csapata szervez utazást.

Ugyanis ők nemcsak a kitesurf oktatás mesterei, hanem a sportág és az utazás szerelmesei is, akik szívesen nyaralnak együtt és fedeznek fel új helyeket, nem csupán gyalogosan, hanem a kedvenc mozgásformájuk gyakorlása közben is. A kitesurf oktatás révén Ön is részese lehet ennek a nagyszerű csoportnak és minden évben elmehet velük egy nagyszerű kalandra, hogy újabb élményeket gyűjthessen és egyre nehezebb kitesurf figurákat tanulhasson!