A Bosch lézeres szintezőkkel minden egyes munkánál biztosított a magas fokú precizitás, a páratlan hatékonyság és persze ezekkel együtt a tökéletes végeredmény. Ahhoz, hogy a berendezést mindenhol egyszerűen lehessen használni, a lézeres szintező állvány egy elengedhetetlen kelléknek számít.

A segítségével nem kell nem kívánatos helyekre letenni a szintezőt, és végre a lehető legkönnyebb lesz a távolság, terület, térfogat mérése vagy más speciális felmérési feladatok elvégzése. De melyik lézeres szintező állvány mellett éri meg dönteni? Sok esetben hibátlanul beválik a BT 160 műszerállvány, ami 97-160 cm munkamagasságig alkalmazható.

A robosztus alumínium kivitel garantálja a stabil letámasztást, illetve az excenteres rögzítőkarnak hála, a lábak gyorsan és könnyedén állíthatók. Akinek ennél többre van szüksége, nem fogja megbánni, ha a Bosch BT 300 HD Profi lézeres szintező állvány mellett teszi le a voksát. Az eszköz 122-295 cm között állítható munkamagasságig használható.

A 600 mm-es kurblis magasságállítás is adott, illetve a pontos magasságállítást egy milliméter skála segíti. Akárcsak a BT 160 esetében, itt is adott az ellenálló kialakítás és a lábak egyszerű kezelhetősége. Azonba ezen lézeres szintező állvány esetén a lábcsúcsok cserélhetők. A gumisapka a beltéri használathoz, a fémcsúcs a kültéri alkalmazásokhoz válik be.

Hosszú élettartammal bír ez a flex vágókorong

Amikor valaki egy vágótárcsát vesz meg, azt akarja, hogy azt évekig gondtalanul tudja használni. Az X-LOCK Diamond Metal Wheel flex vágókorong pontosan ezt biztosítja, egyúttal világossá téve, hogy miért annyira kedvelt. A gyémántkorong akár százszor hosszabb élettartammal bír a fémek vágásakor.

A flex vágókorong gyémánt vágóéllel rendelkező acélteste hihetetlenül robusztus és a tárcsa az élettartam során végig azonos vágásmélységgel és állandó fordulatszámmal dolgozik. A modern jelleget igazolja a Bosch gyémánttechnológiája, aminek hála a flex vágókorong nem törik össze, ha leesik, és a vágás közben elfelejthető a kellemetlen vegyszerszag, illetve a zavaró por.