A kiváló állapotú gyep létrehozásának és fenntartásának művészete nem évekre vagy évtizedekre, hanem évszázadokra vezethető vissza. A fűkezelés művészetét tanító legjobb iskolák abban az országban találhatóak, ahol hűek az évszázados hagyományokhoz. Az angolok hamar rájöttek, hogy kerti öntöző nélkül aligha érhetnek el kitűnő eredményeket a gyep kezelésben. Így ahhoz, hogy smaragdzöld, egészséges megjelenésű és ragyogó pázsit díszítse az udvart, ma már elegendő a jó minőségű pázsit megvásárlása és egy automata kerti öntöző megrendelése.

Tehát az angol álom napjainkban a saját telkünkön is megvalósítható. Nem titok, hogy a gyep megfelelő fejlődéséhez szükséges, hogy a talaj állandó és elegendő mennyiségű vizet kapjon. Cégünk szakemberei két fő kritérium alapján állítják össze az automata locsolórendszer telepítéséhez szükséges projektet. Az egyik a gyep területére vonatkoztatott szükséges nedvesség mennyisége. A másik pedig a kerti öntöző működésének tökéletes stabilitása és egyenletessége.

A csapatunk legfontosabb küldetése, hogy meghittséget és kényelmet biztosítson az ügyfeleknek, megteremtve a természetes szépség diadalát a szürke világ felett. A kertépítés Fejér megye térségében elérhető lehetőségeinek köszönhetően, bárki saját gyönyörű parkkal büszkélkedhet. A modern megoldások, a tájépítési hagyományok és a magas szintű professzionalizmus kombinációja lehetővé teszi a királyokhoz méltó kertek létrehozását. A kertépítés Fejér megyéből kikerülő ügyfeleinek teljes körű szolgáltatást kínálunk.

A legtöbb esetben a megrendelővel folytatott interakciónk a projekt kidolgozásával kezdődik, amit követően a papírra vetett ötletek életre kelnek. Még nem is olyan régen, kizárólag csak a prémium szegmensben dolgoztunk. Azonban az árpolitikánk bővítése és felülvizsgálata lehetővé tette, hogy csökkentsük a költségeket, ezáltal magabiztosan kijelentsük, hogy az áraink mindenkinek megfizethetőek. A kertépítés Fejér megyében végzett minden projektje valódi értéket jelent a számunkra, amelyekre nagyon büszkék vagyunk.