A tolvajokkal szemben hatékony védelmet nyújt egy jó minőségű kerékpárzár. A kerékpár tulajdonosok mindent megtesznek, hogy kedvencüket biztonságba tudhassák. A Zárdepo kerékpárzár webáruház oldalán biztonsági szint szerint vannak osztályozva a biciklizárak. Az osztályozás 1-15 terjedő skálán mozog. Vásárláskor célszerű figyelni az értéket, amit a gyártó a terméken feltüntet. Tökéletes védelmet a magasabb értékűek biztosítanak.

Érdemes hosszútávra gondolni, ha pedig egy kicsivel több pénzt fizetünk érte, akkor is megéri, mivel a legfontosabb az értékeink biztonsága. Az Abus termékek közül a lamellás zárszerkezettel rendelkező termékek nyújtják a legnagyobb biztonságot. Az U alakú zár is hasonló tulajdonsággal rendelkezik. Ezek edzett acélból készülnek, ezért a tolvajok sem próbálkoznak az ilyen kemény zárak feltörésével. A prémiumminőségű kerékpárzár alkalmas csónakok, hajók, kerti szerszámok, utánfutók és rollerek lezárására is.

Sokan kedvelik és előnyösnek tartják az azonos zárlatú zárbetéteket, mert ugyanazzal a kulccsal kinyithatja a bejárati ajtót, a garázst, a kerti kaput de akár a pincét is. Nem kell egy hatalmas kulcscsomót magunkkal cipelni, mert eggyel minden megoldható. Amennyiben több zárbetétet szeretne rendelni egykulcsos zárrendszerrel, akkor azt jelezze előre! Ezeket a cég műhelyében szerelik össze, megfelelő pontossággal. Minden zárrendszer csomag 5 darab kulcsot tartalmaz, az utánrendelés plusz költséggel jár.

A weboldalon széles kínálatból válogathat, emellett a cég csapata többféle akcióval kedveskedik a vásárlóknak, ezáltal a biztonságot nyújtó biciklizárak mindenkinek elérhetővé válik. A statisztika szerint, az alacsony biztonsági értékkel jelzett zárak olcsóbbak, viszont kevesebb védelmet nyújtanak a lopásokkal szemben, ezeket a tolvajok könnyen levágják, feltörik. Ne kockáztasson, hanem válassza a biztonságot! Az Abus és a Citadel márka termékeivel az anyagi javait biztonságba tudhatja. Látogasson el a szaküzletbe vagy rendeljen online! 30 000 Ft felett díjmentesen érkezik a csomag a címre.