Ez a remek termék sokféle variációban létezik. Kapható kisebb-nagyobb kiépítésben és emellett felszereltségében is eltérő.

A Syma drón minden változata képes automatikusan a magasban tartózkodni, vagyis pozíciótartásra, mindezt anélkül, hogy valaki a távirányítóval kezelné. Ez a fantasztikus tulajdonság biztosítja azt, hogy az élőkép tisztább legyen.

A 6 tengelyes beépített giroszkóp stabil repülést tesz lehetővé. Nem feltétlenül kell foglalkoznia az irányítással, hiszen a megfelelő alkalmazás letöltésével a telefonján vagy tablettjén az ujjával rajzolhat útvonalat az eszköznek.

A Syma drón robotpilótája a felszállást követően ezt az útvonalat fogja tartani. Fontos tudni, hogy a berendezés csak egyenes vonalakat képes követni, ezért nem szabad görbén húzni a csíkokat. Azonban az egyenes csíkokkal is eljuttathatja a kellő helyre a készüléket, csupán egy kis fantáziára lesz szüksége. A Syma drón használata egyszerű, emellett fantasztikus élmény lehet minden embernek. Jó szórakozást jelent mindamellett, hogy a hasznára válik.