Hazánkban a lakáspiac évről-évre folyamatosan bővül, ami többek között az építőipar fellendülése alapján is kimutatható. Budapest szinte minden szegletében lehet találni eladó ingatlanokat, vagyis a kínálattal nincs probléma. A vásárlási lehetőség adott, viszont sokakat eltántorítanak a túlnyomó többségben magas vételárak. Amennyiben eladó lakás+ház Lipótváros környékén érdekelné, akkor kizárólag erre a térségre bontva is megtekintheti a felhozatalt az otpip.hu weboldalon.

Ön ne csatlakozzon azok táborába, akik nem mernek belevágni egy nagyobb befektetésbe! Inkább informálódjon részletesebben a számba vehető finanszírozási lehetőségekről! Az eladó lakás+ház Lipótvárosban igenis megszerezhető, még akkor is, ha átlagos havi keresettel rendelkezik.

Az OTP Ingatlanpont által felkínált finanszírozási opciók között szerepel a hitelfelvétel és a lakástakarék egyaránt. Amennyiben rendelkezik elegendő önerővel, akkor szinte azonnal a tulajdonba kerülhet a kiválasztott eladó lakás+ház Lipótváros területé, ha pedig úgy dönt, akkor tovább gyűjtögetheti a megtakarításait.