A 3 évnél idősebb gyermek alvóhelyének kiválasztásakor sok szempontot kell figyelembe venni. A legfontosabb mégis talán a kényelem. A leesésgátló ágy különleges kialakítása, valamint a matrac optimális szélessége és hossza mind-mind szükséges ahhoz, hogy a kicsik álma a lehető legnyugodtabb legyen. Fontos tényező a tartósság is. Mi garantáljuk a termékeink minőségét és hosszú élettartamát.

Hogy a befektetés nyereséges legyen a szülőknek, érdemes arra is gondolniuk, hogy néhány év múlva kinövi az ágyát. Ezért leesésgátló ágy vásárlásnál tanácsos erre is gondolni.

A biztonság ugyancsak hangsúlyos szerepet játszik a gyerekbútorok esetében. Hogy a gyermek jól érezze magát és a szülő ne aggódjon, hogy álmában leeshet, olyan körbetámlás ágyat kell beszerezni, aminek a támlái megbízhatóan védenek az esések ellen.

Tévedés azt gondolni, hogy a kicsik nem törődnek a szobájuk megjelenésével. Talán még nincsenek egyértelmű preferenciáik, de egy szép megjelenésű leesésgátló ágyban sokkal szívesebben térnek majd nyugovóra.