Finn szauna

Minden ember vágyik egy kis kikapcsolódásra egy hosszú munkanap vagy egy keményen ledolgozott hét után. Sokan ilyenkor egy wellness szállodában pihenik ki a hét megpróbáltatásait. Közismert, hogy az ilyen fürdőkben mindenféle relaxációs dologgal találkozhatnak a kedves vendégek. A hagyományos finn szauna több ember befogadására is képes, így nemcsak pompás relaxációs hely, hanem kiváló közösségi élményt is nyújthat, amennyiben egyszerre több személy is jelen van.

A finn szauna nagyobb helyigényű, sokkal tágasabb, mint az infraszauna. Helyi adottságainak köszönhetően, természetesen jóval több idő szükséges felfűteni. Amennyiben úgy gondoljuk, hogy nemcsak hétvégén, hanem akár még a hét közepén is szaunáznánk egyet, érdemes beszerezni egy finn szaunát otthonra is.

Amennyiben egy otthoni kabin kiépítésére adjuk a fejünket, érdemes az elektromos hálózatot bővíteni három fázisra. A szauna.hu weboldalról már most megvásárolható a finn szauna, ami 6kW-os teljesítményű kályhákkal vannak felszerelve.