Autószerelő műhelybe, esetleg garázsba keres megfelelő és stabil, erős kialakítású polcszerkezetet? Ha biztosra akar menni és szeretné, ha a polcrendszer garázsba helyezésekor nem lennének mérettel kapcsolatos gondok, akkor válasszon egyedi megoldást!

Vállalatunk évek óta foglalkozik guruló, méretre szabott, flexibilis polcrendszerek gyártásával, így nemcsak a tapasztalat, hanem a beszerzett, minőségi alapanyag felhasználásának köszönhetően is a legjobbat tudja Önnek nyújtani. Az ilyen polcrendszer garázsba vagy műhelybe csak akkor jó igazán, ha strapabíró, erős. El kell ugyanis bírnia a szerszámok és az alkatrészek kilós, akár mázsás tömegeit.

A sok fém alatt nem minden szerkezet terhelhető, ezért kell a mi speciális modelljeinket választania! Ráadásul a tökéletes daraboknál a polc feltolható vagy leereszthető, így tudja majd teljesen kihasználni a rendelkezésre álló teret magasságban is. A guruló polcrendszer garázsba, raktárba, műhelybe szétszerelt állapotban jut el, mivel a nagy méretek miatt nem biztos, hogy beférnének az ajtón.