Greffe de cheveux

Bár a legtöbb úr igyekszik magabiztosnak mutatni magát, ennek ellenére mélyen legbelül sokuk szenved a bizonytalanság miatt. Mivel az idő múlásával egyre jobban romlik a külső állapota, ezért a Greffe de cheveux választása nagyon jó ötletnek bizonyulhat.

Így egyetlen férfinak sem kell aggódnia a hajkoronája miatt. Végre megnő a vonzerő, illetve ezzel párhuzamosan az önbizalom is. Az orvosok magas szinten végzik a munkájukat, ezért mindegyik úr elégedett lesz a Greffe de cheveux eredményével.

Akkor is lehet segíteni a gondon, ha a kopaszodás már előrehaladott állapotban van. Várhatóan egy teljesen napot rá kell szánni a műtétre. Nem kell fájdalmakra számítani, mert a kezelésre kíméletes formában kerül sor. Sebhelyek sem lesznek a fejbőrön. A gyógyulás hamar végbe fog menni, ezért nem kell hiányozni a munkából sem.

Az eredmény azonnal látható, bár időbe telik, amíg a kinövő hajszálak eltakarják a kopasz foltokat. A Greffe de cheveux ára attól függ, hogy pontosan hány graftot kell átültetni.