Feeder horgászbot

Horgászni nem lehet az alapvető eszközök megléte nélkül. Mindenképpen szükség van botra, damilra és horogra, meg persze csalira, amire rákap a zsákmány. Továbbá, igény szerint egy orsó is hasznos kellék.

A módszeres horgászathoz persze nélkülözhetetlen a feeder horgászbot, ami kifejezetten nagyobb, kapitális példányok megakasztására, fárasztására és kiemelésére szolgál. A csak minőségi alapanyagokból készül botok pehelykönnyű üvegszálas gyártmányok és erős acélgyűrűkkel rendelkeznek. A feeder horgászbot markolata kiváló ergonómiával rendelkezik. A parafa nyél kényelmes és stabil fogást biztosít minden körülmények között. A horgászbot egyik legfőbb jellemzője a hajlékonyság, valamint a tartósság.

Senki nem szeretné, ha a bot egyszer csak eltörne egy nagyobb hal fárasztása közben. A feeder horgászbot esetében ez kizárt. Erős és rugalmas spicce megfelelő merevséggel hajlik a halak felett. Az UV álló lakk bevonat révén, hosszú élettartama van, valamint a műanyag bevonatú gyűrűk sem koptatják a damilt. A bot teljes mértékben ellenáll minden időjárási körülménynek.