A cukrászdákban igazán szép, mutatós kelyhekben szolgálják fel a frissítő fagylaltot és ezeket a designos megoldásokat szívesen alkotjuk meg az otthonunkban is. Nem kell sok minden ehhez, csak fagylalt, fantázia, kreativitás és fagyikehely.

Azonban nem mindenhol kaphatunk szép darabokat, azt pedig, ami nem elegáns, elsőre nem tetszik, nem is érdemes megvenni. Célravezetőbb szétnézni az interneten, ahol számos online üzlet foglalkozik az ilyen termékeknek a forgalmazásával. A lagadrimi.hu webshop termékpalettáján megtalálható sokféle, szebbnél szebb fagyikehely, amelyekből öröm lesz elfogyasztani a finomságokat. Hiszen nem pusztán fagylalt tálalására használhatjuk, hanem különböző desszertek, gyümölcspépek, málnahab szintén elhelyezhető ezekben.

Különleges kinézetű például a Bormioli Rocco márkájú Jerba fagyikehely, ami egyedi formatervezésével különleges hatást kelt. Felső kehely része ívelt nyakkal és lágy domborulatokkal díszített. A modern otthonokból nem hiányozhat néhány ilyen remek kellék