Sajnálatos módon, rengeteg embernek romlik meg a látása egy bizonyos kor után, a szembetegségek között pedig van a szürkehályog, ami semmiféle gyógyszeres kezeléssel, kizárólag műtéti úton kezelhető. A legtöbben nehezen határoznak a beavatkozás mellett, hiszen nincsenek ismereteik annak lefolyásáról. Több mindenről is érdemes tudnia a szürkehályog műtét előtt. Miután valaki megkapta a pontos diagnózist, miszerint ezzel a szembetegséggel küzd, ennek tulajdonítható a kisebb vagy nagyobb fokú látásromlása, mindenképpen el kell döntenie, hogy vállalja a műtétet vagy sem. Első lépésben meg kell találnia a legjobb szemorvost, akiben maximálisan megbízik.

A szürkehályog műtétet megelőzően, részletes szemészeti vizsgálat elvégzése szükséges. Ekkor kerül meghatározásra a szürkehályog állapota, illetve az is, hogy fennáll egyéb szemészeti megbetegedés. Továbbá megállapítják, hogy milyen az ideális műlencse, ami tökéletesen képes korrigálni az adott szem látását. Azon a szemészeten, ahol dr. Nagymihály Attila dolgozik, ezt a folyamatot a legkorszerűbb számítógépes technológiával végzik el.

Ha megvan az alkalmassági vizsgálat, akkor készülhetünk a műtét napjára. Fájdalomtól nem kell félnünk, hiszen tökéletes hatású szemcseppekkel történik az érzéstelenítés. A doktor úr a legkorszerűbb eljárást alkalmazza, a műtéti sebek olyan kicsik, hogy varrni sem kell, mert maguktól záródnak. Nagyon rövid idő alatt lezajlik a beavatkozás, körülbelül 10 percig tart. Az operáció végleges eredménye, hogy a műtétet követően évekkel sem változik a fénytörési hiba, semennyit nem romlik a látás.

Végül is ez a cél a szürkehályog műtéttel, hogy elérjük a tökéletes látást és azt életünk végéig meg is tudjuk tartani. Most Ön előtt is itt van a kitűnő lehetőség, hiszen a drnagymihaly.hu weboldalon keresztül felveheti a kapcsolatot a szakemberekkel, akik nagy tapasztalattal a hátuk mögött helyrehozzák a látását. Szürkehályog műtét után a regenerálódás gyors, a kockázatok pedig minimálisak. Fontolja meg a műtétet, ha ezzel a betegséggel küzd!