Egyedi bor

Az áruházakban elég nehéz olyan darabokat találni, amelyek ne tömeggyártásúak lennének. Aki egyedi bor után néz, az tudja, hogy ne is itt érdemes keresgélni.

Az interneten találhat olyan manufaktúrákat, amelyek vállalják, hogy egyedi bort adnak a kedves vásárlónak. Ehhez azonban tudni kell, hogy hol keresgéljen az ember. Adunk egy tippet! A diszuveges-bor.hu webáruházban széles kínálattal találkozhat e téren. Itt több választási lehetősége van a kedves érdeklődőnek. Egyik lehetőség, hogy egy finom borra egyéni feliratot készíttet. Ez nagyon közkedvelt módja az egyedi bor beszerzésének, hiszen személyre szól. Azonban nem mindig olyan mutatós ez, mint egy díszüvegben palackozott bor.

Ez a webáruház nem korlátozódik csak a szőlő alakú üvegekre, hanem más, váratlan ötletekkel is tud szolgálni. Ilyen lehet az agyag palackozású egyedi bor vagy a földgömb formájú üvegben szervírozott ital is. Mindezek mellett nagyon közkedveltek a dupla töltésű itókák, ahol a fehér boron belül vörössel hangsúlyozzák ki a belső üveg alakját.