Reese Witherspoon lánya lassan belép a showbiznisz világába. Az utóbbi időben számos érdekes projektben láthattuk őt. Vajon akkora sikereket ér majd el, mint a szülei? Ava Philippe a színész házaspár, Reese Witherspoon és Ryan Philippe lánya. 1999-ben született, amikor a Doktor Szöszi sztárja még csak 23 éves volt. Szüleivel együtt nőtt fel, akik szakmai elfoglaltságaik ellenére megegyeztek abban, hogy egyikük mindig ott lesz a gyerekekkel és ennek megfelelően alakították ki a munkabeosztásukat. Soha nem alkalmaztak teljes munkaidős bébiszittert. Sajnos a szülők kapcsolata 2007-ben megromlott és elváltak.

Az utóbbi időben Ava Philippe egyre gyakrabban jelenik meg édesanyja mellett különböző gálákon és fotózásokon. Igazi felhördülést okozott az egyik bálon való megjelenése, ahol egy gyönyörű ruhában jelent meg, amit Giambattista Valli olasz divatmogul tervezett. Aztán kiderült, hogy a tinédzser először vállalt modellkedést. Ő lett az egyik arca a Rodarte márka legújabb kollekciójának. Ön szerint Ava Philippe is világraszóló karrier fut be?

Leheljen új életet a fizurájába!

A tökéletes lépcsőzetes frizura teljesen megváltoztathatja egy nő megjelenését, elfedve a kisebb hibákat. Hogyan találja meg a megfelelő frizurát az arcformájához? A colore.hu stylistjai megmutatnak néhányat a legérdekesebb lépcsőzetes frizurák és stílusok közül. A rövid haj rendkívül kényelmes és könnyen formázható. Néhány perc és egy volumennövelő spray elég a kusza haj hatás eléréséhez. A rövid frizurákat általában az érett nők viselik.

A colore.hu frizuraszakértőinek tippjei szerint érdemes lépcsőzetes frizurát alkalmazni a rövid haj formázásához. Ezáltal a haj láthatóan dúsabbnak tűnik anélkül, hogy tompa és lelapult lenne. A lépcsőzetes vágás nagyszerű módja annak, hogy felfrissítsük az arculatunkat. Ezáltal nemcsak az arcunkat tehetjük fiatalabb megjelenésűvé, hanem táplálhatjuk a hajunkat is, ami vágás után jobban fog nőni. Bármilyen frizuránk is legyen, érdemes beszerezni néhány hajformázó terméket, hogy változatosabbá tegyük a mindennapi megjelenésünket. Hogy melyek ezek, arról a colore.hu egy másik cikkében olvashatunk.