Vizes fal

Kár lenne azt gondolnia, hogy a magas páratartalmú levegő természetes jelenség a lakásban, hiszen ez messze áll a valóságtól. Többek között a penészes bútorok, valamint a vizes fal is annak a jele, hogy itt az ideje tenni valamit annak érdekében, hogy a ház légtere ne okozzon több kellemetlenséget a családnak.

Bizonyára nem szeretné kidobni az újonnan vásárolt lakberendezési tárgyakat csak azért, mert a kialakuló gombatenyészet elcsúfítja a kinézetüket és rövid időn belül használhatatlanná teszi azokat.

A vizes fal is egy sarkalatos probléma, ami mellett nem szabad közömbösen elmennie, hiszen nemcsak esztétikai szempontból jelenthet gondot, hanem pénzügyileg is.

Amennyiben kikéri egy hozzáértő szakember véleményét, akkor bizonyára egy speciális anyaggal történő festést ajánl, amivel ideiglenesen megakadályozható a falak nedvesedése. Ez azonban nem olcsó mulatság és hosszútávon nem éri meg azt tekintve, hogy csak átmeneti megoldást képes nyújtani. Döntsön jól és ne hagyja, hogy a vizes falak megkeserítsék az életét!