A kicsi mellekkel megáldott nők gyakran úgy gondolják, hogy nem néznek ki csábítóan és szexin. De ez a vélemény téves! A kis kosaras melltartók elsődleges feladata, hogy eloszlassák ezt a tévhitet. Szintén az elterjedt sztereotípiák közé tartozik, hogy az apró kebleknél nem fontos azok megfelelő támasztása. Természetes, hogy a bujább idomok hajlamosabbak a megereszkedésre, ám a szerény méretekkel megáldott tulajdonosoknak sem szabad hátradőlniük.

A bőrt és az emlőmirigyeket támogató ínszalagok az idő múlásával megnyúlnak, így már nagyon fiatalon törődni kell a mell szépségével és egészségével. Ezért fontos feladat a megfelelő kis kosaras melltartók kiválasztása. A másik ismert mítosz szerint, a csekély kebelméretű hölgyeknek push up hatású fehérneműt kell viselniük. Ez valójában ízlés kérdése. Amennyiben helyesen választja meg a push-up modellt, akkor a látvány magáért beszél majd. A hétköznapi életben sokan inkább a puha kis kosaras melltartókat kell előnyben részesíteni, amelyek hangsúlyozzák a természetes formákat.

Az átlátszó anyagok szinte körülölelnek egy gyönyörű női testet. A testharisnya érdekes kivágásokkal és szokatlan rajzokkal fedi el a vonzó vonalakat. A történelembe betekintve meggyőződhetünk arról, hogy a hasonló tartozékokat már sokkal korábban is előszeretettel használták a szerelmi játékokhoz. Számos, a mai napra fennmaradt festmény ad egyértelmű képet arról, hogy az ókorban sem volt elegendő a vonzó test. Már akkor is növelni kellett a tétet azért, hogy a partner könnyebben elveszítse a fejét.

Erre a célra különféle szöveteket vagy ékszereket használtak. Az ókori görög freskókon olyan táncosok láthatóak, akiknek a testét csak vékony anyagdarabok takarják. Míg egyes francia kávézók falain olyan harisnyakötőt viselő hölgyeket láthatunk, akik valamiféle fétissé váltak. Évek, majd évszázadok teltek el, de a vonzó alkat kultusza változatlan maradt. Manapság sokkal több variáció áll a nők rendelkezésére, mint az ősöknél. Mindenki megengedheti magának, hogy erotikus testharisnyát vásároljon egy online áruházban.