A biztonságos közlekedés érdekében, nemcsak a motor karbantartási szintje fontos, hanem a futómű állapota is. Minden tehergépkocsira, munkagépre és személyautóra találhatóak ilyen jellegű termékek az alu-felni.eu webáruházban, így fellelhető itt a Suzuki SX4 felni is, többféle kivitelben és dizájnban, valamint reális áron. A Classic és az S-Cross jelzésű kocsik esetében eltérő Suzuki SX4 felni való, ezek külön csoportban kerülnek eladásra.

Mindkét kategóriában olyan neves gyártók termékei között lehet válogatni, mint amilyen az Eagle, a Direction MG, a GMB, a Kioto, a Nagano, a Platin, a Proline, a Rain, a Ramen és a Raptor. Közös jellemzőjük, hogy leginkább alufelnikről van szó, amelyek biztosítják a jármű kiváló gyorsulását és fékezési teljesítményét. Az egyes daraboknál minden esetben fel vannak tüntetve a fontos paraméterek, mint az átmérő, a szélesség, a furatszám, az osztókör, a középfurat, a szín és az ET szám. Az ezek ismeretében kiválasztott Suzuki SX4 felni mellé jár 4-4 darab króm szelep, logóval ellátott kupak és központosító gyűrű is.

Az acél felni jó tapadást biztosít a gépjárműveknek

A gépjárművek esetében a futómű megfelelő állapota a biztonságos közlekedés érdekében talán az egyik leginkább fontos tényező. A korszerű alufelnik mellett, a klasszikusabbnak mondható acél felni létjogosultsága mindmáig érvényes, ugyanis ezek a lemezfelninek is nevezett darabok olcsóbbak és magas szinten ellenállnak a karcolásoknak. Mivel a fő alapanyaga acél, ezért a súlya is jelentősebb, ami optimális tapadást tesz lehetővé, ezáltal stabil haladást biztosít, akár jeges, havas útviszonyok között is.

Az acél felni, a kialakításának köszönhetően védi a féket a szennyeződésektől, ezáltal javítja annak hatásfokát és meghosszabbítja az élettartamát. Az esetleges javítása egyszerű, nem igényel nagy befektetést. Trendi dísztárcsák felszerelésével az esztétikai hatásuk nagymértékben emelhető. A webshop hatalmas kínálattal áll a leendő vásárlók rendelkezésére az acél felni termékkategóriában is. Megtalálhatóak itt a legtöbb márkájú gépjárművel kompatibilis darabok, különféle neves külföldi gyártóktól.