Mi okoz örömet a gyerekeknek? Nos, a kérdés komplexitása miatt napestig sorolhatnánk a lehetséges válaszokat, az viszont biztos, hogy a neves futóbicikli egyik kedvelt eleme a képzeletbeli végtelen listának. Köztudott, hogy a kis lurkók imádják azokat a játékokat és használati tárgyakat, amelyeken a saját nevük szerepel.

Ez nemcsak örömre ad okot, de büszkeségre is, hiszen a saját neves futóbiciklivel igazán eredményesen lehet vagánykodni a barátok, óvodatársak előtt. A szülők persze elnéző mosollyal szemlélik a büszke gyermeküket, aki tulajdonképpen nem is tudja, hogy az önfeledt játék hevében valójában a felnőtt élet egyik fontos jelenségének, a biciklizésnek az alapköveit rakja le.

A gyerekek egyébként is teljesen más szemmel néznek az első bringájukra, mint a felnőttek, akiknek érthető okokból a csemetéjük biztonsága az első. A neves futóbicikli szerencsére minden igényt kielégít, hiszen amellett, hogy elképesztően menő, a biztonsági előírásoknak is tökéletesen eleget tesz, sőt, az ára is teljesen baráti.