Egy multifunkciós masina aranyat érhet, de persze csakis akkor lehet maximálisan kihasználni az előnyeit, ha adott ahhoz a megfelelő kiegészítő. A habarcs és abrazív anyagok marására kifejlesztett multifunkciós gép tartozék mindenképpen jó választás, hiszen számtalan esetben nagy szükség van rá. A Bosch Starlock ACZ 70 RT5 szegmens vágólapot direkt arra tervezték, hogy egyszerűbb legyen vele a finom vágások elvégzése. Mi a siker titka? Nagyon vékony, 1,6 mm-es vágóéllel rendelkezik a multifunkciós gép tartozék, amivel magas minőségű munkát lehet elérni. Az 50-es szemcsenagysággal bevont extravékony vágóél különösen vékony fugák kimarására is szolgálhat.

Sőt, a gázbeton vagy normál téglafal hornyainak a kialakításához is bevethető, vezetékek és csövek falba rejtéséhez. A multifunkciós gép tartozék egyik kiváló tulajdonsága még az, hogy nyugodtan használható a mélyedések precíz vágáshoz olyan összetett abrazív anyagokba, mint például üvegszál- és epoxigyanta-erősítésű műanyag vagy cementkötésű farostlemez. A sokoldalúságát igazolja, hogy alkalmazható Starlock, Starlock Plus és Starlock Max géppekkel egyaránt. Könnyedén cserélhető a multifunkciós gép tartozék ekkor, hiszen a Starlock Snap-In rögzítőrendszerrel még három másodpercbe sem telik ennek a kioldása és rögzítése.

Flex vágókorong építkezési fákhoz és faanyagokhoz

A sarokcsiszolót a megfelelő tárcsával még különféle fa matériákhoz is lehet használni. A Bosch Construct Wood flex vágókorong nem fog csalódást okozni, amikor az építkezési fák durva darabolása a cél. A keményfém laposfogak élletörése és a különleges fogforma gondoskodik a kitartó ellenálló erőről és a kemény harapásról. A flex vágókorong formatartó foghátai kiegészítve támogatják a robosztusságot.

Teljesen mindegy, hogy zsaludeszkához, gázbetonhoz vagy faforgácslemezhez kell ez, százszázalékosan beválik majd. Szintén remek választás a Bosch Eco for Wood flex vágókorong, ami az anyagok tökéletes és megbízható vágásához járul hozzá. A köszörült fogak garantálják a gondoktól mentes vágást. Megfelelő méretben alkalmas kézi és asztali körfűrészgépekhez egyaránt.