Opel Corsa B alufelni

Legyen szó kis- vagy középkategóriás, esetleg felsőkategóriás luxus limuzinról, az autó kerekei mindig jelentősen meghatározzák annak megjelenését, kinézetét. A hagyományos gyári, acél felnit dísztárcsával lehet feldobni, azonban az igazi gyönyörűség az alufelni. Kisautó lévén, az Opel Corsa B alufelni garnitúrája nem annyira megnyerő, mint egy nagyobb autóé, viszont ez egy elég öreg modell, ezért z többágú ezüstszínű küllők nagyon jól mutatnak rajta.

Igazi kis vagány városi járgányt varázsolnak belőle. Az Opel Corsa B alufelni természetesen más, azonos kerékmérettel bíró autóhoz is megfelel, hiszen a körbe zárt villám logó nem minden felnin van rajta, így márkától függetlenül más járgányok kerekeit is kiegészíthetik. Az alu-felni.eu weboldalon számos típushoz talál szebbnél szebb és változó méretű kerekeket. Az Opel Corsa B alufelni önmagában is megnyerő, viszont ha még vagányabbat szeretne, akkor érdemes lehet peres gumit venni hozzá és kicsit leültetni a kasztnit. Akkor igazi sportkocsi kerekedik belőle, ami után mindenki megfordul az utcán. De a 13 colos kerekek után nézzünk valami nagyobbat! A Ford S-Max alufelni 17 colos méretben a gyárilag meghatározott típus. Nagy autóra nagyobb kerekek kellenek a megfelelő futásteljesítmény biztosítása érdekében. A gyár bizonyos Ford típusai már eleve kérhetőek alufelnivel szerelve, így erre a későbbiekben már nem kell gondja legyen.

A Ford S-Max alufelni 17 colos méretben, egy megfelelő gumival társítva igazi családi igáslovat varázsol a vasból, amely azon kívül hogy rendkívül jó útfekvéssel és tapadással rendelkezik, eszméletlenül jól is néz ki. Egy sötét antracit Ford S-Max króm felnikkel egyenesen a mennyei gyönyört jelenthetik, amit a Ford S-Max alufelni 17 colos gumikkal szerelve okoz. Persze ez csak akkor indokolt, ha azt szeretnénk, hogy mindenki irigyeljen bennünket. A Ford S-Max önmagában is egy tökéletes családi egyterű, amely óriási rakteret is tartogat a nagycsaládosoknak. Ezt ötvözve az alufelni garnitúrával, egyértelműen elértünk a a legmagasabb szintre.