A szabad kereskedelem világa annyiféle lehetőséget kínál az embereknek, hogy az már-már szinte felfoghatatlan. A világ bármelyik pontjáról az otthonába rendelhet bárki és ehhez elég csupán néhány kattintás és billentyűleütés.

A kínai webáruházak rendkívül híresek és már lassan az összes országot meghódították a Föld bolygón. Azért annyira népszerű az Aliexpress, Banggod vagy a Geekbuying, hogy csak néhányat említsünk közülük, mert nagyon jó áron kínálnak mindenféle termékeket. A járvány miatt keresettebbek lettek a különféle orvosi és komolyabb besorolású maszkok, de ezt sajnos a hazai boltok eléggé kihasználták. A kínai webáruházak sokkal kedvezőbb árszabással dolgoznak, ami rengeteg vásárlót jelent nekik.

Az egyetlen hátrány ezeknél az internetes áruházaknál, hogy nagyon sokat kell várni a kifizetett produktum megérkezésére, de ezzel számolnak, akik innen vásárolnak. A szállítási idő 30 napra kinyúlhat vagy még többre. EU-s raktárból, ami viszont gyorsabb kézbesítést jelentene, szinte lehetetlen ebben a kategóriában bármihez is hozzáférni.