A kicsik nagyon kedvelik azokat az elfoglaltságokat, amelyek szárnyalásra késztetik a fantáziájukat, legyen szó akár színezésről, gyöngyfűzésről vagy gyurmázásról. Ezek a kreatív játék fajták hosszú távra lekötik a figyelmüket, az eredmény pedig sikerélménnyel ajándékozza meg őket. Főleg akkor, ha a szüleik meg is dicsérik őket, hogy mennyire ügyesek.

A csemeték szinte szárnyakat kapnak ettől, és egyre több és szebbnél-szebb alkotással rukkolnak elő büszkén. Tehát nem maradnak érdektelenek az adott tevékenységben, és ez nagyon jó dolog. Azért remek választás számukra a kreatív játék, mert nem kell játékszabályokhoz alkalmazkodniuk, illetve ezáltal nő az alkotás iránti vágyuk is, és meg tudják valósítani azt, ami a fantáziájukban megszületett.

Alkotásra ösztönzik a gyerekeket azok a kreatív játék változatok is, amelyek megvásárolhatóak az okosjatek.hu webáruházból. Válogasson Ön is ezek közül a gyermekének, hogy fejleszthesse általuk a kreativitását, örömmel dolgozhasson és élvezhesse a munkája gyümölcsét, illetve a dicséreteket!

Print Friendly, PDF & Email